MASSAGE

MASSAGE

Som massageterapeut arbetar jag  med kroppens mjukdelsvävnader (hud, bindväv och muskler), både i friskvårdande och i förebyggande syft. Arbetar med behandling av specifika skador och besvär i rörelseapparaten.


Vid massage frigörs hormonet oxytocin,  som verkar lugnande, sänker pulsen och blodtrycket, gör andningen lättare. Vi blir lugnare i sinnet och kroppen slappnar av då  oxytocin frigörs.

 

Klassisk massage

Behandlingen inleds med en lätt uppvärmning, så kallat effleurage, en form av uppmjukande strykning över musklerna för att få igång cirkulationen och förbereda på mer djupgående tryck.

 

Energimassage

Energimassage är en Japansk massageform som hjälper kroppen att återställa balans och läka sig själv. Energimassagen har bl.a. visat sig vara stärkande samt både uppiggande och lugnande, beroende på vad mottagaren behöver. Massagen utförs påklädd sittande på en massagestol.

 


PRISER


Skräddarsydd behandling efter dina behov

 

KLASSISK MASSAGE

                     Femkort

30 min - 430 kr    1 830 kr

60 min- 700 kr    2 975 kr

 

ORTOBIONOMI OCH
MASSAGE

700 kr

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Acceptera