YOGA

YOGA

Läs om de olika yogaformer jag guidar dig inom

Du har säkert hört talas om yoga i något sammanhang. Vi ser många vackra bilder på olika yogapositioner, en del mer avancerade än andra. Yoga är så mycket mer än bara fysiska postitioner. Yoga är ett effektivt verktyg för att skapa balans mellan kropp och själ, mellan kropp och sinne. Vi kombinerar fysiska ställningar, andningsövningar, avslappning samt koncentrations- och meditationstekniker som skapar balans mellan kropp och själ - vi förenar.


Va nyfiken, det handlar om så mycket mer än fysiska positioner och det finns alltid alternativ till positionerna..


Du skapar din egen YOGA!

Vinyasa flow


Vinyaysa yoga

Vinyasayoga är en dynamisk och fritt flödande yogaform där ingen klass är den andra lik.

 

Det finns många olika varianter av vinyasayogaklasser som passar perfekt för dig som vill ha en varierad yogapraktik och utmanas fysiskt och mentalt. Vinyasa betyder "rörelse kopplad med andetag." Ställningar kopplas ihop i en kort eller längre flöde.

Denna typ av yoga är ofta ganska dynamisk, vilket kräver sinnet att stanna fokuserad på nuet för att kunna hålla jämna steg. Fokusering håller dig från att bli av och hjälper dig att vara närvarande i kroppen i stället för fastnat i huvudet.

Yin Yoga


Yin Yoga är en lugn och stillsam yogaform, men inte nödvändigtvis en lätt yogaform. Yin yoga fungerar djupt i vår kropp.

 

Riktar sig till våra djupaste vävnader i kroppen, vår bindväv - ligament, leder, ben - i stället för musklerna.

Ashtanga

Yoga


En fast serie ställningar ( asanas ) binds ihop med en viss andningsteknik ( ujjayi ) tillsammans med specifika rörelsesekvenser som utförs i takt med andningen ( vinyasa ). Kroppen blir stark, varm och följsam.

Håller kurser för nybörjare

Barn och familje yoga


Lekfull yoga för barnet

Vi utforskar andningen, solhälsningar, positioner, partneryoga och avkoppling tillsammans.

 

I den här klassen får barnen röra på sig, leka, vara kreativa och lära sig enkla verktyg som de kan använda sig av för att må bra i vardagen.

Med hjälp av yogan behåller musklerna sin naturliga flexibilitet och ökar styrka, koordination och kroppskontroll.

 

Familjeyogan yogar vi tillsammans, barn och vuxna tillsammans, på ett lekfullt sätt. Vi gör enkla men kraftfulla övningar för att stärka relationer, öka koncentrationen och kroppsmedvetenheten.

Vi jobbar med andetaget som lugnar ner oss när vi behöver och ger oss energi när vi behöver.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Acceptera