Behandlande massage och rörelseterapi

Rörelseterapi är för dig som önskar känna frihet i dina rörelser och slippa stelhet eller värk. Med mina kunskaper och olika tekniker hjälper jag dig att återställa din kropps rörelsemönster. Vissa besvär kan behöva flera behandlingar med täta intervaller för bästa resultat.

TEKNIKERNA SOM INGÅR I RÖRELSETERAPI

Ortobionomi

Återställer felställningar genom mjuka och smärtfria grepp. Kroppens inneboende medvetenhet vet åt vilket håll en muskel eller led vill röra sig för att slappna av. Genom att utnyttja dessa avslappningspositioner med en speciell teknik, får man hjärnan att ”släppa taget” om spänningen i det aktuella kroppsområdet.

Massageterapi/Behandlande massage
Bearbetning av muskler för att släppa spänningar. Musklerna bearbetas, knådas och töjs, varvid blodgenomströmningen ökar i muskeln ger en avslappning.
Rörelseträning

Vi utforskar ditt rörelsesätt och gör vissa justeringar för att skapa ett mer skonsamt och effektivt rörelsemönster. Så att du på sikt ska bli smärtfri och få en ohämmad rörelseförmåga.

Andningstekniker

Med rätt andningsmönster kommer försvagade andningsmuskler att stärkas, detta ger en bättre syreupptagningsförmåga och du får mer energi.

 • 1:a Besöket Massage- och rörelseterapi

  80 MIN | 850KR
  Första gången du kommer till mig går vi igenom din historik och dina upplevda besvär samt genomför en rörelseanalys innan behandling.
 • Massage- och rörelseterapi

  60 MIN | 800KR

  Utifrån din historik och dina upplevda besvär kombinerar jag de olika behandlingsmetoderna för bästa resultat. Behandlingen kan innehålla olika tekniker som anpassas efter dina problem.

  För att hjälpa till att återställa din rörlighet och minska problem i din kropp.

 • Massage- och rörelseterapi – Utökad

  90 MIN | 1 150KR

  Här har vi större utrymme att verkligen gå till botten med dina besvär. Är det ett invant rörelsemönster som behöver brytas? Tillsammans jobbar vi för att bryta invanda mönster med hjälp av behandlingar i form av ortobionomi, massageterapi, rörelseträning och andning.

  Som rörelseterapeut kombinerar jag de olika behandlingsmetoderna för att hjälpa till att återställa din rörlighet och minska problem i din kropp.

Rörelseterapi

Massage-
behandlingar

 • Massageterapi Käkled

  60 MIN | 800KR

  Tjänsten som är inriktad för problem som exempelvis återkommande huvudvärk, smärta i käken, knäppningar i käkleden och biter ihop.

  Med hjälp av en rad olika tekniker kommer dina käkmuskler att behandlas även muskler inuti munnen behandlas. Vissa problem kan behöva flera behandlingar med täta intervaller för bästa resultat.

 • Lymfmassage

  90 MIN | 1 050KR

  En helkroppsbehandling bestående av strykningar, djupandning, lätta/fasta tryck i lymfflödets riktning och ibland djupare grepp och koppning för att lösa upp stopp och fibroser.

  Lymfsystemet är en del av vårt immunförsvar och dess uppgift är att föra bort överskottsvätska och slaggprodukter. Genom lymfmassage stimuleras lymfmotoriken i lymfbanorna så att de pumpar fram lymfvätskan snabbare samt löser upp lymfstockningar i vävnaderna, vilket ger en friskare och smidigare vävnad. 
  Läs mer om lymfsystemet på lymfsystemet.se

 • Svensk klassisk massage

  45 MIN | 650KR

  Här jobbar vi djupt för att släppa spänningar i dina muskler. Musklerna bearbetas, knådas och töjs, varvid blodgenomströmningen ökar i muskeln och du känner dig avslappnad.

 • Gravidmassage

  45 MIN | 650KR

  I takt med att kroppen förändras under graviditeten ökar också belastningen. Det kan leda till svullna ben och fötter, spända och ömma muskler och leder. Utifrån dina behov anpassas behandlingen

Massagebehandlingar