Friskvård för företag

Företag

Fördelar med Företagsfriskvård

 • Ökad Produktivitet: Friska och glada anställda är mer produktiva och engagerade i sitt arbete.
 • Minskad Sjukfrånvaro: Regelbunden friskvård kan förebygga sjukdomar och skador, vilket minskar antalet sjukdagar.
 • Förbättrad Arbetsmiljö: En arbetsplats som satsar på friskvård skapar en positiv och hälsosam företagskultur.
 • Attrahera och Behåll Talang: Företag som erbjuder friskvård har en fördel när det gäller att attrahera och behålla kvalificerade medarbetare.

I dagens snabba och stressiga arbetsmiljö är det viktigare än någonsin att investera i anställdas välmående. Företagsfriskvård är en effektiv metod för att förbättra hälsan, minska stress och öka produktiviteten på arbetsplatsen. I Växjö erbjuder vi ett brett utbud av friskvårdstjänster som kan anpassas efter ditt företags specifika behov.

Inspiration till dig och dina medarbetare

Vi är här för att inspirera dig och dina medarbetare att göra små förändringar som främjar skonsam rörelse och minskar kroppslig smärta.

Vill du boka en yogaklass för kollegorna

Våra skräddarsydda yogaklasser är utformade för att passa ditt team perfekt. Genom yoga kan vi tillsammans varva ner, minska stress och öka rörligheten.

Läs mer om Yoga här

Massage på jobbet – en hälsosam investering!

Överväg att investera i dina anställdas hälsa och välbefinnande med massage på jobbet. Genom att minska smärta och värk kan företagsmassage öka energin och effektiviteten på arbetsplatsen och minska sjukfrånvaron.

Läs mer om massagebehandlingar här

Vi tar hand om alla praktiska detaljer – ni står för rummet. Ta kontakt idag för att boka en hälsosam investering för ditt företag!

 • Föreläsning på jobbet

  Med små medel kan vi komma till stor förändring. 

 • Företagsyoga

  Ge dina anställda möjligheten att må bättre och öka sin produktivitet med företagsyoga. Våra skräddarsydda yogaklasser på arbetsplatsen erbjuder fördelarna med yoga, inklusive stressreduktion, förbättrad fokus och ökad flexibilitet, direkt till din personal.

  Företagsyoga kan leda till ökad motivation och produktivitet, höjd energinivå och ökad kreativitet. Dessutom bidrar den till förbättrat minne, koncentration och mentalt fokus samt stärkt andning och självförtroende. Dessutom kan företagsyoga minska stress, depression och ångest samt lindra muskelspänning och smärta från stillasittande arbetspositioner.

 • Företagsmassage

  Jag tar hand om allt det nödvändiga – från bänk och bänkpapper till olja och mer. Det enda ni behöver ordna är ett rum på er arbetsplats och be era medarbetare att ta med ett badlakan till behandlingen.

  Genom återkommande bokningar får jag möjlighet att lära känna era medarbetare och planera behandlingarna individuellt, varje gång.

 • Kontakt

  Är du intresserad av att förbättra hälsan och välbefinnandet på din arbetsplats?

RECENSION FRÅN ANDRA FÖRETAG

Marie kommer till vår arbetsplats vid 3 tillfällen varje månad för att ge våra medarbetare välbehövlig massage.

Hon är inlyssnade, kunnig och har ett mycket trevlig bemötande, vilket gör att hon är väldigt omtyckt av våra medarbetare och hennes tider är alltid fullbokade. Marie hjälper våra medarbetare att i tid upptäcka problem som på sikt kunnat leda till sjukfrånvaro.

Då vi körde hälsomånad på arbetsplatsen körde Marie ett träningspass med fokus på ”rörelse och stretch”. Hon är duktig på att anpassa så att träningen passar alla, oavsett ålder och fysisk kondition.

Helena och Christine