Rörelseträning Växjö

Rörelseterapi

Rörelseträning / Rörelseterapi är för dig som önskar känna frihet i dina rörelser och slippa stelhet eller värk. Med mina kunskaper och olika tekniker hjälper jag dig att återställa din kropps rörelsemönster. Vissa besvär kan behöva flera behandlingar med täta intervaller för bästa resultat.

TEKNIKERNA SOM INGÅR I RÖRELSETERAPI

Ortobionomi

Återställer felställningar genom mjuka och smärtfria grepp. Kroppens inneboende medvetenhet vet åt vilket håll en muskel eller led vill röra sig för att slappna av. Genom att utnyttja dessa avslappningspositioner med en speciell teknik, får man hjärnan att ”släppa taget” om spänningen i det aktuella kroppsområdet.

Massageterapi/Behandlande massage
Bearbetning av muskler för att släppa spänningar. Musklerna bearbetas, knådas och töjs, varvid blodgenomströmningen ökar i muskeln ger en avslappning.
Rörelseträning

Vi utforskar ditt rörelsesätt och gör vissa justeringar för att skapa ett mer skonsamt och effektivt rörelsemönster. Så att du på sikt ska bli smärtfri och få en ohämmad rörelseförmåga.

Andningstekniker

Med rätt andningsmönster kommer försvagade andningsmuskler att stärkas, detta ger en bättre syreupptagningsförmåga och du får mer energi.

 • 1:a Besöket Massage- och rörelseterapi
  90 MIN | 995 KR

  Första besöket går vi igenom din historik och dina upplevda besvär samt genomför en rörelseanalys innan behandling.

 • Massage- och rörelseterapi
  60 MIN | 850 KR

  Utifrån din historik och dina upplevda besvär kombinerar jag de olika behandlingsmetoderna för bästa resultat. Behandlingen kan innehålla olika tekniker som anpassas efter dina problem.

  För att hjälpa till att återställa din rörlighet och minska problem i din kropp.

 • Massage- och rörelseterapi – Utökad
  90 MIN | 1 175KR

  Här har vi större utrymme att verkligen gå till botten med dina besvär. Är det ett invant rörelsemönster som behöver brytas? Tillsammans jobbar vi för att bryta invanda mönster med hjälp av behandlingar i form av ortobionomi, massageterapi, rörelseträning och andning.

  Som rörelseterapeut kombinerar jag de olika behandlingsmetoderna för att hjälpa till att återställa din rörlighet och minska problem i din kropp.

Rörelseterapi