YOGA I VÄXJÖ

Med en bred utbildning inom olika yogaformer har jag lärt mig att varje stil har sina egna unika kvaliteter. I mina workshops och kurser är mitt fokus att framhäva just dessa unika kvaliteter, beroende på de deltagare jag möter på mattan.

I vissa klasser kan vi utforska en mer dynamisk approach, där svetten lackar och musklerna får arbeta intensivt. I andra situationer väljer vi ett lugnare tempo där vi släpper taget och tillåter oss själva att vara närvarande i stunden. Det ena är inte bättre än det andra; det handlar om att lyssna in på var du befinner dig och vad din kropp behöver just nu.

Yoga kan anpassas till olika behov och nivåer, vilket gör det till en inkluderande och mångsidig praktik som kan gynna alla, oavsett ålder eller fysisk kondition.

Yoga med Marie Vorrei

YOGAKURS

Gravidyoga – Stärk Kropp och Sinne under Din Graviditet

Välkommen till gravidyoga, skapad för att stödja och stärka dig genom varje steg av din graviditet.

Under din graviditet är det en fördel att hålla dig aktiv samtidigt som du prioriterar vila. Yoga som gravid ger dig chansen att komma i kontakt med din kropp när du bygger styrka, förbättrar flexibiliteten och utvecklar balans.

Gravidyoga är en mild och säker form av yoga som är anpassad för de unika behoven hos blivande mammor. Genom att kombinera andningsövningar, mjuka rörelser och avslappning hjälper gravidyoga till att förbättra fysisk och mental hälsa under graviditeten

Mammayoga- Stärk Kropp och Sinne efter Din Graviditet

Graviditeten är en underbar tid fylld med förväntan och glädje, men den kan också lämna kroppen och sinnet i behov av återhämtning och stärkning.

Mammayoga-kurs är skräddarsydd för att ge nyblivna mammor den fysiska och mentala support de behöver under denna unika period i livet.

Stärk Kropp och Sinne

Välkommen till kursen ”Stärk Kropp och Sinne”, där vi utforskar kraften i yoga för att stärka både kropp och sinne.

Under denna fyra veckor långa resa kommer jag att guida dig genom en kombination av styrka, hållning, rörlighet och avslappning för att hjälpa dig uppnå inre och yttre balans.

Som ett mantra för vår kurs bär vi med oss tanken: ”En stark kropp leder dig framåt”, vilket inspirerar oss att fokusera på att bygga upp både fysisk och inre styrka för att möta livets utmaningar.