Massage Växjö

Massage-
behandlingar

 • Massageterapi Käkled

  60 MIN | 850KR

  Tjänsten är specialiserad på att behandla problem relaterade till käkleden, såsom återkommande huvudvärk, smärta i käken, knäppningar i käkleden och tandgnissling.

  Genom en kombination av olika tekniker fokuserar vi på att behandla både käkmusklerna och musklerna inuti munnen. Vårt mål är att uppnå långsiktiga resultat och förbättra din käkfunktion och livskvalitet.

  För att maximera effekten av behandlingen kan vissa problem kräva flera sessioner med täta intervaller. Vi strävar efter att skapa en individuellt anpassad behandlingsplan som passar dina specifika behov och mål.

 • Lymfmassage

  90 MIN | 1 100 KR

  Lymfmassage är en skonsam men effektiv helkroppsbehandling som främjar lymfcirkulationen och avgiftningen av kroppen. Genom mjuka strykningar och tryck i riktning mot lymfflödet stimuleras lymfsystemet, vilket hjälper till att transportera bort toxiner, överskottsvätska och avfall från kroppens vävnader.

  Under behandlingen fokuseras även på djupandningsövningar för att öka syresättningen och främja avslappning. Vid behov kan djupare grepp och koppning för att lösa upp eventuella blockeringar och fibroser i vävnaderna.

  Genom att främja lymfcirkulationen och avlägsna stagnationer bidrar lymfmassagen till att förbättra immunförsvaret, minska svullnad och inflammation, samt främja en allmän känsla av välbefinnande och avslappning. Det är en skonsam behandlingsmetod som passar de flesta och kan vara särskilt fördelaktig för personer som lider av svullnad, ödem, eller behöver stöd för att rensa ut toxiner från kroppen. Läs mer om lymfsystemet

 • Behandlande Massage

  45 MIN | 700 KR

  Behandlande massage på 45 minuter är perfekt för att målinriktat lindra spänningar och främja välbefinnande. Med fokus på din historik och dina specifika besvär kombinerar jag olika behandlingstekniker för att maximera resultatet på kortare tid. 

 • Behandling för Gravid

  45 MIN | 700 KR

  Under graviditeten förändras kroppen och belastningen ökar. Det kan resultera i svullna ben och fötter samt spända och ömma muskler och leder. Behandlingen anpassas efter dina behov för att lindra obehag och främja välbefinnandet under denna speciella tid.

Massagebehandlingar